De drankspellen website van Nederland

Je zit op een avond met je vrienden een lekker biertje te drinken. Je bent uitgepraat en je wilt een leuk spelletje doen. Je ziet Stef stunt piloot in de kast staan wat een geweldig drank spel. Je vrienden zijn niet zo enthousiast dus je begint met uitleggen.

Stef Stunt Pilot is een interessant spel dat veel vaardigheden vereist. Benodigdheden: Stef Stunt piloot, vier spelers, bier in een fles of glas. De voorbereiding is heel eenvoudig; aan elke ronde kunnen vier spelers deelnemen, vier spelers die rond het spel zitten, elk met een drankje. De regels van het spel zijn bijna hetzelfde als het reguliere spel “Stef stuntpiloot”, behalve dat je moet drinken. Elke speler krijgt drie kippen in het spel en legt ze vervolgens in hun eigen schuur. Als alle vier de spelers deze bewerking hebben voltooid, begint het spel.

Je zet het spel aan en Stef Stuntpiloot begint te draaien. Stef zal tijdens het fotograferen proberen de kip uit de schuur te halen. Er is een wip naast de schuur van elke speler, en je moet proberen ervoor te zorgen dat Stef Stuntpiloot de kip niet van de schuur stoot. Als Stef echter een kip uit zijn schuur slaat, moet hij het glas legen tot het glas leeg is voordat hij de wip gebruikt. Als de Stef stuntpiloot tijdens het drinken nog een kip uit de schuur slaat, dan moet de andere beker leeg zijn. Als uw kip de stal verlaat, betekent dit dat u klaar bent en dat anderen aan uw werk kunnen deelnemen.

Lees tip:  Neem geen lachgas samen met bier

Na enige tijd wil je toch een ander drankspel https://lekkerdronken.nl/category/drinkspellen/  spelen. Een kaart spelletje. Je denkt aan een paarden race. Maar hoe moest dat ook alweer? Je gaat naar lekkerdronken.nl en komt de regels van het spel tegen. Spelen maar!

Paarden race

Dit is een heel eenvoudig concept. Iedereen kiest een van de vier patronen (harten, ruiten, klaveren en schoppen). Jij gokt. Dit drink je voor aanvang van de race zelf op, als je paard wint, kun je het scheiden. Zeven verdekte kaarten worden verticaal geplaatst en vier verdekte A’s horizontaal onderaan deze kaarten. Neem van de overgebleven stapel kaarten één kaart tegelijk van de stapel en draai deze om. Je patroon verschijnt en je kunt een stap vooruit zetten. Wanneer alle paarden de eerste verdekte verticale kaart hebben gepasseerd, mag deze worden omgedraaid. Dat soort azen moeten een stapje terug doen. Als dit een hartenkaart is, dan moet de hartenaas een stap terug doen. Dit gebeurt elke keer dat alle A door een verticale kaart naar beneden gaat. succes!

Deze spellen zijn twee van de vele spellen die terug te vinden zijn op lekkerdronken.nl https://lekkerdronken.nl/ . Op deze site kun je terecht voor alle drankspellen. Kaartspellen kent iedereen maar soms vergeet je een specifieke regel. Daarom is het fijn om een website te hebben waar je dit gemakkelijk terug kunt vinden. Tot snel op lekkerdronken.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *