vaderdag tips

3 Leuke Vaderdag cadeau tips

Elke derde zondag in de maand juni is het weer zover, Vaderdag. Het kan dan ook best lastig zijn om een origineel, maar vooral leuk cadeau te geven aan je vader om je waardering te laten zien. Daarom hebben wij ter inspiratie 3 leuke Vaderdag cadeau tips op een rij gezet, om je te helpen bij je zoektocht naar het perfecte cadeau! Benieuwd? Lees dan snel verder.

1. Gepersonaliseerde cadeaus

Wat dacht je van een gepersonaliseerd cadeau om op Vaderdag te geven, dit maakt het extra speciaal. Mogelijkheden die hierbij te denken zijn onder andere een mooi canvas met een foto van jullie samen, een mooie foto mok of een T-shirt die je zelf hebt ontworpen met een leuke tekst en/of foto. Zo geef je wellicht eens wat anders dan het “standaard” douchepakketje. Al is dat natuurlijk ook een optie die nooit mis is.

2. Origineel drankpakket cadeau

Geniet je vader op zijn tijd wel eens van een lekker glaasje? Dan is het natuurlijk leuk om een drank cadeau te geven. Tegenwoordig heb je diverse soorten drank cadeaus die origineel en leuk verpakt zijn in pakketten en/of giftboxen. Denk bijvoorbeeld aan een whiskypakket, wijnpakket of een leuk bierpakket cadeau waar allemaal verschillende soorten biertjes in zitten of een lekker biertje met glazen. Zo heb je een pakket wat er feestelijk en mooi uitziet. Er is genoeg keuze om uit te kiezen.

3. Zelf samengesteld pakket

Als laatst kan je denken aan een leuk zelf samengesteld pakket. Maar hoe moet je dat voor je zien? Wat dacht je van een mand met daarin allemaal dingen die je vader leuk vindt. Een goed boek, zijn favoriete snack, een scheermes en aftershave? Je kan hem zo vol vullen als je ze zelf wil en hem inpakken in doorzichtig papier met een strik eromheen. Op deze manier heb je een origineel zelf samengesteld pakket gemaakt met al zijn favoriete dingen erin.

Lees tip:  3 tips voor het kopen van een kerstpakket

Ultieme kado voor papa

Het belangrijkste en wat je vader het meest lief zal hebben is dat je samen bent. Dat is waar het uiteindelijk om gaat. Als extra tip is het wellicht leuk om een gebakje mee te nemen waar jullie samen van kunnen smullen. Of samen een mooie wandeling maken en gezellig een praatje te maken. Door alleen al samen te zijn, zal je vader zeker te weten blij worden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *