in de winter op vakantie naar

In de winter op vakantie naar…

De Hollandse koude en regenachtige winter ontvluchten? Plan een vakantie naar een zonnige bestemming! Echter is het in de winter lang niet op alle bestemmingen zo’n goed weer. Check daarom op welke plekken het lekker weer is in de winter. Hieronder vind je een aantal tips voor zonzekere bestemmingen! 

Egypte

Egypte behoort tot één van de warme landen in januari en februari. Dit land in Noord-Afrika ligt op 5 uur vliegen van Nederland. Kies een mooi all inclusive resort uit in een leuke badplaats aan de Rode Zee en laat je door het hotelpersoneel verwennen. Duik of snorkel de Rode Zee en ontdek de magische onderwaterwereld voor kleurrijke vissen en koralen. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom Egypte zo populair is. In Egypte is Marsa Alam de warmste bestemming in de winter.  

Curaçao 

Het hele jaar door genieten van temperaturen rond de 30 graden? Zet dan je zinnen op Curaçao! Dit tropische eiland behoort tot de Nederlandse Antillen samen met o.a. Bonaire en Aruba. Ga op zoek naar afgelegen baaien met parelwitte stranden zoals de Kleine Knip. Struin door de hoofdstad Willemstad met haar kleurrijke huizen in Hollandse stijl en huur een auto om het binnenland beter te leren kennen. Last but not least: de mensen zijn super vriendelijk op Curaçao! 

Canarische Eilanden 

Als je je afvraagt waar overwinteren binnen Europa een verstandig idee is, dan kom je al snel uit bij de Canarische Eilanden. Het klimaat op deze Spaanse eilandengroep in de Atlantische Oceaan wordt ook weleens de ‘eeuwige lente’ genoemd. Het hele jaar door kun je er rekenen op lenteachtige temperaturen rond de 25 graden. Vooral de eilanden Gran Canaria en Tenerife zijn geliefd bij overwinteraars. 

Lees tip:  Neem geen lachgas samen met bier

Kaapverdië 

Ook deze Afrikaanse eilandengroep kan een goede bestemming zijn voor deze winter. Op eilanden zoals Sal en Boa Vista vind je fantastische hotels waar je kunt genieten van een onbezorgde vakantie. In deze hotels hoef je alleen maar te denken aan zon, zee en strand. De rest wordt allemaal voor je geregeld. Zo kom je helemaal opgeladen thuis van je vakantie! 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *