HRFST Festival: waar alles samen komt!

 

Zodra de dagen korter worden, begin je het te voelen… De herfst komt eraan! De tijd waarin de bladeren vallen, lange mouwen weer uit de kast mogen en de periode dat donkere bieren gebrouwen worden. Maar niet voordat je genoten hebt van die heerlijke laatste nazomer zonnestralen in combinatie met de diepste bassen, donkere bieren en het lekkerste soulfood. Op HRFST komt het allemaal samen!
Verwacht de fijnste techhouse en deephouse op een bijzondere locatie, met verschillende knusse areas, de lekkerste speciaalbieren en de bekende, intieme HRFST sfeer.

De diepe bassen van HRFST
Opnieuw kun je genieten van de diepe bassen die over Fort Vechten klinken. Je krijgt de lekkerste techhouse en deephouse te horen in de verschillende overdekte area’s van HRFST. Dansjes wagen met de laatste zonnestralen op je gezicht en de liefste mensen om je heen, beter kan niet!

Donkere bieren
HRFST is natuurlijk niet compleet zonder de donkere, bitterzoete smaak van Bockbier. Geniet jij liever van een Kriek of toch iets lichters? Ook die bieren hebben een speciaal plekje op HRFST.

Datum zaterdag 1 oktober 2016
Locatie Fort Vechten, Bunnik Utrecht
Tijden 14.00 – 23.00 uur
Tickets Fase 2 tickets (€22,50) zijn nu verkrijgbaar via www.hrfst.nl/tickets
Meer informatie: www.hrfst.nl
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.