De biertjes van La Trappe

 

Echte mannen houden van een biertje. Een ouderwets avondje in de kroeg betekent lekker lachen met elkaar onder het genot van een pilsje. Als je daar de tijd voor neemt dan wil je als liefhebber goed bier drinken. Brouwerij La Trappe maakt jouw favoriete drank. Daar zien ze bier en het productieproces als echte mannen zaken. Het proosten staat gelijk aan veel gezelligheid. Het zorgt voor een leuke sfeer met mannen onder elkaar. Hard schateren om vrij weinig omschrijft die stemming het beste. Bij een veelzijdige brouwerij horen verschillende biersmaken. Je kunt net als vrienden van bier houden, maar heel verschillende soorten drinken.

 

Een uniek biertje

Geen ander pilsje doorstaat de vergelijking met La Trappe Quadrupel. Begin er niet aan als je weinig bier drinkt of het voor het eerst probeert. Deze valt het beste in de smaak bij de drinker die wat kan hebben. Hij staat bekend als de zwaarste biersoort tussen het trappistenbier. Voor tien procent bestaat hij al alcohol. In de eerste plaats denk je waarschijnlijk aan het bier zelf. Maar de La Trappe Quadrupel komt ook voor als ingrediënt in de wentelteefjes met peer en blauwaderkaas, een ovenschotel met hertengoulash en een donut met dadelpuree en amandelen.

 

Stevige drank voor mannen

Dit trappistenbier dankt zijn sterke smaak vooral aan het hoge alcoholpercentage. Die tien procent proef je duidelijk terug wanneer je een slok neemt. Op deze manier valt La Trappe Quadrupel extra op tussen de andere biertjes van de brouwerij. Alleen deze soort kenmerkt zich door de intense smaak die nergens mee te vergelijken valt. Daarom daagt het echte mannen uit om snel een glas te bestellen. Het geeft je net een beetje meer dan een gewoon pilsje. Het is dus zeker het proeven waard wanneer je een stapje verder wil gaan.

Lees tip:  Bitterballen Amsterdam, een traditioneel gerecht

 

Voor ieder wat pils/wils

Wees gerust wanneer je wat van La Trappe wil drinken met minder alcohol. De brouwerij houdt met allerlei drinkers rekening. La Trappe Quadrupel staat dan wel bekend als een bier voor mannen, maar dat geldt niet voor elke soort. In de La Trappe puur zit bijvoorbeeld nog geen vijf procent alcohol. Het ligt dus voor de hand dat de lichtere drinkers onder de kroeggasten dit bier bestellen. Ondertussen schommelen veel biersoorten heen en weer tussen de vijf en de tien procent alcohol. Voor alle bezoekers blijven er genoeg smaken over en dat noem je geen mannen zaken meer. Proost!
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.