Horeca kopjes bedrukken

 

Het eerste wat je leert wanneer je je onderdompelt in een van de honderden marketingformules die ook ieder bedrijf tot een groot succes zouden moeten maken, is dat je een goed imago moet scheppen voor je bedrijf. Kort gezegd: naamsbekendheid d.m.v. onder andere het bedrijfslogo.

Veel consumenten baseren hun keuze voor een bepaald merk, of bedrijf, op het beeld dat ze hiervan hebben. Imago is vaak een doorslaggevende factor immers. Details kunnen hierbij een groot verschil maken, dus wanneer je de mogelijkheid ziet om de professionele uitstraling van je bedrijf te verhogen, dan is dit een serieuze overweging waard. Hoewel het een klein facet lijkt, kan het bedrukken van kopjes met jouw merk- of bedrijfsnaam zeker bijdragen aan de professionele uitstraling van je bedrijf.

Laat een drukproef maken

Bedrijven met ruim klantcontact, waarbij koffie en thee wordt aangeboden, verhogen de professionalisering van hun bedrijf door kop en schotels, mokken, theekoppen e.o. aan te bieden met het eigen bedrijfslogo hierop.

Mokken.nl biedt duurzaam horeca serviesgoed, waarbij de klant zelf het gewenste design kan laten bedrukken. Dit kan gaan om een bedrijfslogo, een foto of een specifiek ontwerp. Twijfel je zelf nog een beetje over het ontwerp en wil je zeker weten dat het resultaat prachtig is? Laat dan eerst een drukproef maken, zodat je met eigen ogen kunt zien hoe het product eruit zal komen te zien. Tevreden met het resultaat? Laat dan voor een zeer lage prijs je kopjes bedrukken op Mokken.nl. Met dank aan onze snelle levering heb je deze binnen no time in huis.

Lees tip:  Waarom kant en klare ijskoffie niet goed voor je isReacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.