Verschillende soorten keukens

Veel verschillende landen hebben allemaal hun eigen keuken. Zo kun je dus ook bij de catering aangeven wat voor soort eten je wilt hebben. Je hebt super veel keuze waaruit je kan kiezen en vaak hebben cateringbedrijven ook veel keuzes waaruit je kan kiezen.

Surinaamse catering

In de Surinaamse keuken vind je veel verschillende gerechten omdat er veel soorten bevolkingsgroepen zijn. Toch zie je bijna altijd de kipgerechten voorbij komen, maar denk ook aan soepen, belegde broodjes en meerdere soorten gerechten met rijst.

Chinese catering

De Chinese catering is vaak erg uitgebreid met heel veel verschillende soorten gerechten waaruit je kunt kiezen. De meest populaire gerechten zijn dan toch wel de babi pangpang, foe yong hai en nasi. Hieromheen kun je nog veel verschillende soorten kleine gerechten bestellen zoals saté, kroepoek, loempia of gebakken banaan.

Italiaanse catering

De Italiaanse gerechten zijn erg populair hier in Nederland. Pizza & Pasta zijn het meest populair. Als je voor de pizza catering gaat komen ze de pizza vaak op locatie bereiden zodat je zelf kan kiezen wat je er allemaal op zal willen hebben. Ook heeft de Italiaanse keuken veel soorten andere gerechten zoals antipasti, lasagne of visgerechten. Je hebt in Italië ook veel verschillende wijnen. Deze kun je vaak ook bij de catering krijgen. Om daar achter te komen kun je het cateringbedrijf benaderen.

Marokkaanse catering

Bij de Marokkaanse catering kun je kiezen uit verschillende menu’s. Zo kun je kiezen voor kleine hapjes of je neemt grote gerechten om lekker te kunnen eten. De Marokkaanse keuken heeft veel groenten met vlees in de gerechten zitten. Denk bijvoorbeeld aan couscous met lamsvlees, kip of vis. En je kan ook vaak salades of rijstgerechten erbij bestellen.

Lees tip:  Online boodschappen bestellen tijdens de coronacrisis

BBQ catering

In de zomer is het erg populair om een BBQ te nemen. Het cateringbedrijf komt bij jou thuis of op kantoor om het vlees lekker te bereiden. Hier kun je dan ook vaak kiezen wat voor soort vlees je precies wilt hebben. Ook is er de keuze om vleespakketten te bestellen en die naar je huis op te sturen. Zo kun je zelf het vlees bereiden en kun je de samenstelling natuurlijk ook zelf bepalen. Bij het opsturen van pakketten betaal je per persoon en kun je aangeven hoeveel gram vlees er moet zijn voor ieder persoon. Zo hoef je niet zelf naar de winkel om de boodschappen te doen want alles wordt makkelijk bij je thuisbezorgd.

Tapas catering

Tapas kun je vaak apart bij een buffet bestellen, maar je kan ook een los tapascatering bestellen. Hier krijg je een assortiment met warme en koude tapas. Als je het wat kleiner wilt houden kun je kiezen voor een tapasschotel.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *