speciaalbier cafe in Amsterdam

Tip voor bierliefhebbers: speciaalbier cafe in Amsterdam

Ben jij als liefhebber van bier regelmatig te vinden in Amsterdam? Of vind je het leuk om een dagje weg te gaan naar Amsterdam? Dan moet je dit speciaalbier café in Amsterdam echt eens bezocht hebben. Delirium Café is een gezellig café waar je honderden biersoorten kunt proeven. Met meer dan 500 bieren op fles en 20 bieren op de tap is er voor iedereen wel een speciaal biertje te drinken.

Bierproeverij in het gezelligste biercafe van Amsterdam

Niet alleen een biertje komen drinken, maar met een groep verschillende biersoorten proeven? Delirium Café organiseert gezellige bierproeverijen waarbij je anderhalf uur geniet van de lekkerste speciaalbieren. Natuurlijk mogen lekkere hapjes ook niet ontbreken. De bartender vertelt ook graag wat meer over de geproefde biertjes. Op de website van Delirium Café vind je verschillende bierproeverij arrangementen.

Meer dan 500 soorten speciaalbier

Er is ruime keuze aan speciaalbieren met meer dan 500 soorten, waardoor ze voor ieder wat wils hebben. Of je nou houdt van Tripel, Blond, Porter, IPA of een andere biersoort: bij Delirium Café vind je altijd wel een lekker biertje. Lekker biertje proberen? Zoek een café in de buurt en probeer een van de genoemde biertjes eens.

Geniet van lekkere hapjes tot diners

Een goede bodem leggen of tijdens het drinken van speciaalbier zin in hapjes? Bij Delirium Café kan je genieten van zowel heerlijke diners tot lekkere hapjes voor aan de bar. Van tussendoortje tot uitgebreid diner, voor beide kun je bij dit biercafé terecht.

Waar kan je Delirium Café vinden?

Delirium Café in Amsterdam staat bekend als The Place to Beer. Het biercafé is gelegen aan het Ij in Amsterdam. Vlakbij de achterzijde van het Centraal Station. Op ongeveer 300 meter van het station vind je dit gezellige biercafé dat zeker een aanrader is voor bierliefhebbers!

Lees tip:  Lokaal bier lokaal populairder dan grote merkenComments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.